BEDRUKTE USB STICKS
Goedkope USB sticks bedrukken als relatiegeschenk
Bedrukte USB Sticks


BedrijfsgegevensBedrukte USB sticks

Telefoon: 0529 - 428 024
E-mail: info@bedrukteusbsticks.nl
Adres: Den Hulst 180
Postcode: 7711 GV
Plaats: Nieuwleusen

Info:

Niche website van Relatiegeschenken Leverancier Allgifts. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u specificaties opgeven voor een offerte voor USB sticks.

Vraag offerte aan

Gelieve de meest mogelijke velden invullen

Uw naam*:

Onderwerp*:

Bedrijfsnaam:

Telefoon-nummer*:

E-mail*:

Welk type USB stick wilt u?

Welke opslag grootte wilt u?

Hoeveel kleuren opdruk?

Het aantal gewenste producten:

Op en/of aanmerkingen*:

Velden met een * zijn verplicht

BEDRUKTE USB STICKS    |    USB GADGETS    |    GOEDKOPE USB STICKS

Bamboe USB Stick

De bamboe materiaal geeft een natuurlijke elegantie toe aan uw USB flash drive: het zal met trots zitten op uw bureau. Met behulp van een eenvoudige en beproefde technologie, deze flash drive is compatibel met alle besturingssystemen vanaf Windows 98SE, compatibiliteit met Macs en PCs.

USB Stick Swivel

De klassieke promotie USB FLASH DRIVE zijn uitzonderlijke opslagcapaciteit geïntegreerd in een vederlichte-technologie zal u toelaten om uw data te vervoeren waar u maar wilt. Je zult dan ook in staat te verspreiden alles je wilt: uw catalogus, handleiding en prijzen op een trendy en uitstekende support.

USB Stick Slider

Deze mooie, originele en leuke nieuwe reclame USB verleidt mensen door zijn nieuwheid en de praktische capless design. Zijn eenvoudige en solide constructie garandeert lage prijs en een lange levensduur (Het innovatieve schuifsysteem bespaart u tevens de verloren dop kwesties)

 


Bedrukte USB sticks
Wij zijn leverancier van goedkope USB sticks relatiegeschenken en andere unieke usb gadgets. Wij leveren zowel onbedrukte als bedrukte USB sticks. Wij hebben een snelle levertijd. De levertijd voor een bedrukte USB sticks is langer dan die voor onbedrukte, maar nog steeds hebben wij dan een snelle levertijd én scherpe prijs. U kunt de usb sticks bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Leuke USB sticks met logo zijn natuurlijk krachtige promotieartikelen om naamsbekendheid mee te genereren. De usbsticks met logo of naam gaan van locatie naar locatie. Vooral een leuke USB stick zoals in de vorm van een pen of sleutelhanger worden vaak positief gewaardeerd

 
USB relatiegeschenken zijn leverbaar in verschillende grotes zoals 1GB, 2GB, 3GB, etc. U kunt uw wensen aan ons doorgeven.Ook verschillende kleuren zoals oranje USB sticks, gele USB sticks of andere kleuren. Zo kunt u altijd het als een relatiegeschenk in uw huisstijl kleuren met bedrukking bestellen. Naast de standaard, hele goedkope relatiegeschenken, hebben wij ook meer originele usb sticks in ons assortiment. Zoals een bedrukte usb stick met een voetballer of een smiley USB stick. Wij leveren ook andere usb artikelen zoals usb gadgets. Meer Bedrukte USB sticks relatiegeschenken...